Verhoogde vliegactiviteiten Kleine Brogel

F16 demo BelgiumOp donderdag 29 augustus aanstaande zal het Belgische F-16 Demo Team een demonstratie geven boven de vliegbasis, en dit tussen 12u00 -12u30. Zij die zich in de buurt bevinden, het is zeker een kijkje waard!
 
-         de zomer loopt ten einde en de nachtvluchten zullen weer starten op maandag 2 september en zullen zoals gewoonlijk enkel plaatsvinden op maandag en dinsdag.
 
-         in het weekend van 13-14-15 september wordt het een zeer druk weekend op en rond de vliegbasis van Kleine Brogel. 
 
Op 13 september hopen we dat we jullie in grote getalen mogen verwelkomen tijdens onze Burenkijkdag  (tickets) en ontvangen we daarnaast ook scholen en studenten voor onze Jobdag. 
Op zaterdag 14 september vindt er een Spottersdag plaats die voorafgaat aan de Sanicole Airshow die zal plaatsvinden op zondag 15 september aanstaande. 
 
Graag willen wij jullie er dan ook op attent maken dat er die dagen verhoogde vliegactiviteiten zullen plaatsvinden, alsook uitzonderlijk tijdens het weekend vliegactiviteiten uitgevoerd worden vanop onze vliegbasis. Mogen wij jullie vriendelijk vragen om jullie inwoners hierover te informeren via jullie eigen kanalen? 
 
Voor klachten ivm deze verhoogde vliegactiviteiten:  info@kleinebrogelairbase.be of 10WTAC-COMDO-PR-OFFICE@mil.be