42ste SEZOENSRALLY

42ste SEZOENSRALLY 2018LOGO SEZOENRALLY

vrijdag 18 en zaterdag 19 mei | Bocholt, Bree en Peer

 

In het weekend van 18 en 19 mei is Bocholt weer het centrum van de rallysport. Op vrijdag 18 mei is er de administratieve controle in het Parochiehuis (voormiddag) en de technische controle aan de voetbalterreinen van Bocholt VV (vrijdagnamiddag). Daarnaast kunnen de deelnemers op vrijdag de klassementsproeven (KP) verkennen.

Zaterdag is zoals altijd de wedstrijddag!

 

Terug KP GoolderSEZOENSRALLY 2017

KP De Hees blijft de openingsproef. Daarna gaat het naar KP Goolder, die terug opgevist wordt nu de werken aan de Brogelerweg afgerond zijn. Via de tankzone in Kaulille gaan de deelnemers naar KP Veldhoven, gevolgd door een regroup na de finish van die proef.

Na de service in Bocholt centrum staan vervolgens KP Steenberg en KP Gerdingen op het programma, met een regroup in de Schippersstraat gevolgd door een volgende servicebeurt in Bocholt centrum.

Dank en speciale info voor omloopbewoners

De Sezoensrally is één van de gezelligste rallywedstrijden van het jaar. Dit kan de organisatie enkel waarmaken dankzij het begrip en de sympathie van vele omwonenden. Omloopbewoners en andere betrokkenen kunnen trouwens terecht op www.sezoensrally.be. De vernieuwde website heeft een speciale rubriek ‘Omloopbewoners’ met tal van nuttige info. Daarnaast krijgen ze ook op voorhand brieven in de bus om hen te informeren over het evenement.

infofolder 2018 centrum

Wie meer wil weten over de Sezoensrally, kan terecht op www.sezoensrally.be.