Vanavond: infomarkt hoogspanningslijn Reppel

Elia organiseert infomarkt over versterking hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eycklogo elia

Op 21 november 2019 organiseert Elia een infomarkt in het Parochiehuis van Bocholt om je te informeren over toekomstige werken aan de hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eyck. 

detail kaartWerken aan bestaande 380kV-hoogspanningslijn
Elia plant vanaf 2021 versterkingswerken aan de bestaande 380kV-hoogspanningslijn tussen hoogspanningsstations Massenhoven (Zandhoven) en Van Eyck (Kinrooi). Dit is nodig om de toename van elektriciteitsstromen beter te organiseren en meer elektriciteit uit te wisselen met Nederland. De hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eyck is 92 km lang en overspant 15 gemeenten in de provincie Antwerpen en Limburg.

bijlage: kaart hoogspanningsnet België

Meer informatie op 21 november tijdens infomarkt
Tijdens de infomarkt geeft Elia graag meer uitleg over het doel, de timing, de werkzaamheden en de mogelijke hinder van het project. De projectverantwoordelijken zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. Op de website www.elia.be/projecten vind je meer informatie over het project Massenhoven-Van Eyck en de organisatie van de infomarkten.

Je bent doorlopend welkom op de infomarkt op 21 november 2019 vanaf 18u00 tot 20u00 in het parochiehuis van Bocholt, Kerkplein 11 in Bocholt. 

hoogspanningslijn