LED-schermen

Aanvraag tot gebruik van digitale LED-schermen

Sinds 1 februari 2012 beschikt de gemeente Bocholt over twee digitale LED-schermen. Hierop kan je in kleur en ondersteund met afbeeldingen, je boodschap vertellen. 
Eén scherm staat in het centrum van Bocholt langs de Kaulillerweg, tegenover het PWA en DCO. Het tweede staat in het centrum van Kaulille, tegenover GC De Kroon. 
De firma LED‘s do it (onderdeel van reclamebureau Publistep uit Lommel) bekostigt de hypermoderne schermen, terwijl de gemeente instaat voor de plaatsing, de aansluitingen en het verbruik. Ze verspreiden zowel recreatieve en algemene informatie als commerciële boodschappen .

De LED-schermen werken van 7u00 ‘s morgens tot 22u00 ‘s avonds. De gemeente Bocholt vult 50 % van de zendtijd in, terwijl 50 % bestemd is voor commerciële boodschappen. 

Concreet kan de gemeente dagelijks 15 boodschappen op de digitale borden plaatsen. Die verschijnen ongeveer 200 keer per dag. Naast de gemeentelijke boodschappen en mededelingen van algemeen nut, lenen we een deel van onze zendtijd ook uit voor gratis promotie van publieke activiteiten van Bocholter verenigingen of organisaties.

Voor verenigingen én commerciële reclame

Wenst jouw vereniging haar activititeit op deze borden te promoten? Dat kan.  De regel is: wie eerst komt, eerst maalt. We geven voorrang aan gemeentelijke informatie, de overige zendtijd wijzen we toe aan de verenigingen die het eerst hun aanvraag indienden.

reglement gebruik digitale LED-schermen door verenigingen

Online-aanvraag gebruik LED-schermen


indienen aanvraag gebruik LED-schermen door verenigingen:
De dienst Info & Onthaal:
tel. 089 20 19 26
e-mail: koen.nijsen@bocholt.be

Voor commerciële (betaalde) boodschappen:
Led’s do it
tel. 011 52 07 00
e-mail: info@ledschermreclame.be